Fest & Flirt 2019

  Välkommen till webbplatsen för Danmarks största och djärvaste privata ideella fest!

  Fest & Flirt 2019 hålls den 23 november.


  Återigen hålls festen på en herrgård i centrala Zeeland. Här har vi en perfekt inramning för ännu ett exklusivt och erotiskt evenemang med 180 av de mest frigjorda gästerna från Danmark med grannländer - ett evenemang som du helt enkelt inte kan missa!

  ¤ Party och flirt med stil i en exklusiv miljö
  ¤ Sällskapslekar med lätt erotiska inslag
  ¤ Eftermiddagskaffe
  ¤ 3-rätters middag med vin
  ¤ Late night snack och frukost
  ¤ Toppunderhållning
  ¤ Danmarks fräckaste servitörer
  ¤ Dirty Night
      - för ett ännu mer "naughty party"
image

Vad är Fest & Flirt?
Vad är Fest & Flirt? Hur går en fest till?

Sedan 2004 har vi haft Danmarks djärvaste och mest eleganta party varje höst. Fest & Flirt är en 100% privat icke vinstdrivande härliga entusiaster och hålls av samt utgörs av oemotståndliga härliga, varma och speciellt fräcka deltagare. Mer än 25 frivilliga deltar som kock, servitörer, bartenders och vakter och hjälper på det sättet till att göra partyt till en mycket speciell upplevelse.

Många av deltagarna har en profil på en av sexdejtingsajterna i Danmark eller Sverige. Även om du inte har en profil på en dejtingsajt, är du naturligtvis mycket välkommen och vi gör vårt yttersta för att säkerställa nödvändig diskretion i samband med deltagandet i partyt, inklusive anonymitet mot de andra gästerna - om det är det du vill.

Det är en fest i stil så vi klär oss i festkläder och börjar kvällen med middag, dans, har kul - och lite oskyldig flirt. På denna fest är det tillåtet att gå vidare - i själva verket, att gå hela vägen och låta flirten sluta i läcker frigjord sex. Upplägget bygger på att män har "licence to" flirta trosorna av kvinnorna - förföra kvinnorna till diskreta naughty utflykter ... antingen i sovrummen eller i det avsatta lekområdet, ... ja, där det är möjligt. Allt måste naturligtvis ske med stil.

Evenemanget börjar lördag eftermiddag, som innehåller ett antal gemensamma roliga och lätt erotiska aktiviteter för social samvaro, flirta lite med varandra och etablera den erotiska stämningen för kvällen och nattarrangemanget. Huvuddelen utgörs av ett spännande och vidlyftigt party på kvällen som börjar med en god middag och gott vin - en verklig "Ladies & Gents Night"; där män verkligen ser till att erövra härliga villiga kvinnor med dans och flirt... eller mer vågat!

Dirty Night
En alltid förekommande del av konceptet är "Dirty Night" som börjar när middagen avslutas… Vår DJ sätter igång musiken till intim dans, det är erotisk underhållning och det avgränsade lekområdet öppnar, där du kan ha sex medan andra ser på. Nu är vi fria i hela byggnaden; på dansgolvet, i festvåningen och rummen i herrgården.

Baren är naturligtvis fortfarande öppen och partyt fortsätter - bara mycket mer naughty!


Klädkod
Eftersom konceptet är en frigjord fest med stil, har vi en klädkod för var och en av partyts tre delar:

Eftermiddag: Snygg casual klädsel
Kväll: Obligatoriskt att kvinnor bär festklänning och män är i mörka kostymer eller smoking.
Dirty Night: Särskilt kvinnorna uppmanas att vid denna tidpunkt bära oanständigt sexig klädsel.              Copyright © 2018 festogflirt.nu